Noodzaak van IntraVit

‘Durf je verlangens om te zetten in daden’

IntraVit
In deze intensieve leergang worden door de deel­nemers gewenste veranderingen ook daadwerkelijk gerealiseerd. De leergang vindt afwisselend binnen en buiten plaats. De oefeningen hebben zowel een mentaal als fysiek karakter. Latente verlangens en voornemens zijn om­gezet in concrete acties. Energievermindering is omge­zet in een toename van energie. Deelnemers werken met bezieling aan hun nieuwe doelen. Dankzij langdurige begeleiding na de training is er sprake van een blijvend resultaat.

Noodzaak
Vitaliteit wordt een steeds belangrijker thema op de arbeidsmarkt. We blijven steeds langer leven. Daarom zullen we ook langer werken. Werken aan vitaliteit is geen luxe, maar een bittere (bedrijfseconomische) noodzaak. Het is dan ook in steeds meer organisaties een integraal onderdeel van het HR-beleid. IntraVit sluit goed aan op de vitaliteitprogramma’s die een toenemend aantal organisaties aan het personeel aanbiedt.

Talenten zichtbaar maken
Ieder mens is uniek. Iedereen heeft zijn of haar eigen talenten. Vaak zijn die talenten en kwaliteiten verhuld. Dankzij de juiste aandacht en begeleiding maakt IntraVit die verborgen talenten en kwaliteiten zichtbaar en effectief.

Onze cliënten krijgen antwoord op hun eigen zingevingvragen. En ze krijgen meer energie. Er komt beweging in hun denken, voelen en handelen. Organisaties beseffen ook steeds meer dat duurzaamheid niet alleen speelt bij de productie, huisvesting en dergelijke. Het gaat in dat verband ook om het management en de medewerkers.

Met andere woorden: de zorg voor het welbevinden van de eigen medewerkers (zowel fysiek als mentaal) wordt steeds belangrijker. IntraVit zorgt voor fittere werknemers. Vanzelfsprekend profiteren zij daar ook in hun privé leven van.

Programma-opbouw
Het traject bestaat uit:

- Een persoonlijk intakegesprek

- Drie intensieve blokken van twee dagen met overnachting

- Een persoonlijk evaluatiegesprek

- Een vervolgtraject met 10 maandelijkse coachingsgesprekken (optioneel, niet inbegrepen)

Het totale traject duurt maximaal 1 jaar.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een betrokken, persoonlijke en daadkrachtige aanpak.
Leren door doen en het stimuleren van durf en lef zijn de basis van onze aanpak.

Wilt u meer informatie over wat ons bureau te bieden heeft of over IntraVit in het bijzonder?


HR Vitaal is onderdeel van HR Account. HR Account biedt diensten aan op het gebied van project- en interimmanagement, HR-advisering, training, coaching en supervisie. Daarnaast kunnen we als een virtuele HR-afdeling een full service pakket aanbieden. Meer informatie vindt u op de website van HR Account.

Opleiding & Training | Coaching | Supervisie
© 2019 HR Vitaal - powered by The Online Factory