Leergang

 Maatwerk mogelijkheden bij HR Vitaal

‘Durf je verlangens om te zetten in daden’

HR Vitaal begeleidt zowel individuele werknemers als (management) teams. We verzorgen tevens in company trainingen. We werken altijd in de context van de arbeidsorganisatie van de betreffende deelnemers. Daarbij sluiten we aan op de behoefte en het beleid van de opdrachtgever. Daardoor kunnen we in het trainingsprogramma specifieke thema’s opnemen die bij de opdrachtgever spelen.

HR Vitaal heeft veel expertise opgebouwd met verandertrajecten in organisaties.

Nadat de reorganisatie is voltooid en iedereen zijn (nieuwe) positie heeft ingenomen, begint feitelijk pas het echte veranderen. HR Vitaal biedt ondersteuning bij dit veranderproces, in de vorm van training, begeleiding, coaching.. Ook bij de vraagstukken als Management Development, Strategische Personeelsplanning, is HR Vitaal uw gesprekspartner aan tafel. Niet alleen voor de visie- en beleidsontwikkeling, maar met name ook voor de opzet en begeleiding van implementatie programma’s.

HR Vitaal kiest niet voor standaardprogramma’s, maar altijd voor maatwerk in overleg met de opdrachtgever.


HR Vitaal is onderdeel van HR Account. HR Account biedt diensten aan op het gebied van project- en interimmanagement, HR-advisering, training, coaching en supervisie. Daarnaast kunnen we als een virtuele HR-afdeling een full service pakket aanbieden. Meer informatie vindt u op de website van HR Account.

Opleiding & Training | Coaching | Supervisie
© 2019 HR Vitaal - powered by The Online Factory